Aanmelden nieuwe leerlingen schooljaar 2021 - 2022

Leerlingen kunnen worden aangemeld bij Oost ter Hout, de aanmelding wordt gedaan door de ouder(s)/verzorger(s). Vooraf vindt een intakegesprek plaats tussen ouder(s)/verzorger(s), toekomstige leerling, teamleider of zorgcoördinator.

Het intakegesprek is noodzakelijk om tot een goed gemotiveerde keus te komen. Tijdens het gesprek wordt over en weer informatie uitgewisseld (over de school, regels, en de leerling).

Nadat de keus is gemaakt, wordt het aanmeldingsformulier ingevuld. Dit gebeurt vanaf begin januari, direct na de kerstvakantie.

Neem bij de aanmelding een geldig paspoort/ID-kaart het pasje van de zorgverzekering van uw kind/pupil mee. U kunt hiervoor een afspraak maken, telefonisch op 023-5290350 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Toelatingsprocedure

Na de officiële aanmelding worden de relevante gegevens opgevraagd bij de school van herkomst. Dit betreft de psychologische, pedagogisch-didactische, medische en schoolmaatschappelijke gegevens. Deze gegevens worden aangeboden aan de Verwijzingscommissie van het Samenwerkingsverband Zuid-Kennemerland. Pas na een positieve beschikking van de Verwijzingscommissie mag een leerling definitief geplaatst worden. De uiterste inschrijfdatum is tot en met 15 maart 2021.

Nieuwe leerlingen schooljaar 2021-2022

©2020 Oost ter Hout Praktijkschool | Webdesign: MitZ.nl