Medezeggenschapsraad [MR]

In het kader van de wet medezeggenschapsraad heeft de school een MR. In de raad is een gekozen vertegenwoordiging  van ouders en personeel. De MR geeft adviezen en neemt besluiten over onderwerpen die met het beleid van de school te maken hebben. De MR probeert 5 x per jaar te vergaderen. Het bijwonen van een vergadering staat vrij voor iedereen om te bezoeken. De leden nemen zitting voor tenminste 4 jaar in de raad.

Mocht u de notulen willen inzien stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen deze naar u mailen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volgende MR leden zijn;

Oudergeleding

Mw. V. Roelfs; secretaris/notulen        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mw. M. van der Werf                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. M. Venniker; Voorzitter                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Personeelsgeleding

I. Hiemstra                                                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

R. Hessen; pl.voorzitter / contact GMR           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergaderdata schooljaar 2021 - 2022       15 oktober

©2020 Oost ter Hout Praktijkschool | Webdesign: MitZ.nl